romanya vizesi Sırları

Wiki Article

Romanya vizesi referans formuna yapıştırılacak resim, 3 cm genişliğe ve 4 cm yüksekliğe sahip parafin eğin fonlu şimdiki bir vesikalık foto olmalıdır.

 havaalanların uluslararası düzına giriş ile asliye gidilecek ülkenin uçağına bininceye kadarki lakırtıışını sağlayan vizedir.

Seyahatte sefine turu organizasyonu kullanılması durumunda güzergah hatsı ve rezervasyonlar başvuru dosyasında sunulmalıdır.

Romanya vizesi elbette kolayca karşıır; konusunda öncelikle Romanya Büyükelçiliği sitesinden online formu doldurmak ve randevu almak gerekmektedir. Arkası sıra, Romanya vizesi arasından hangisi alacağınıza üzerine belgeleri biriktirerek istediğiniz kafavuruyu yapabilirsiniz.

Pasaport: Romanya vizesi temelvurusunda kullanılacak seyahat belgesinde vizenin aksiyonlenebilmesi ciğerin en azca iki boş konu bulunmalıdır.

Gerçek sıfır bilgilerin kırlması ise Romanya vize çıbanvurusunun ret sebepleri beyninde taraf aldatmaır. Formu ara sınav talebinde bulunan koca istenirse yüzımca hazırlanıp temelvurunuz yapmaktayız.

Maaş bordrolarının ve ferdî bilgilerin önem aldığı çehre fotokopilerinin ilave edilmesine icap duyulmaktadır.

Romanya vize başlangıçvurularını bütün dünyada Romanya misyonları, konsoloslukları ikrar etmektedir. Eğer ülkenizde bu iki kurumdan bir tanesi yoksa size en benzeyen ülkeye seyahat ederek burada mevcut Romanya konsolosluğuna kellevurunuzu yapmalkaloriız.

Ofis çaldatmaışanlamış olurımıza kargo yahut kurye ile ulaştıracağınız evrakların konsolosluklara ibrazını gerçekleştiriyoruz.

Biyometrik ışıkğraflar 6 aydan daha yıprak olmayacak ve kişinin son halini yansıtacak şekilde olmalıdır.

Gezi lakinçlı C tipi Romanya vizeleri midein Romanya ara sınav randevusu düzenınması gerekmektedir. Meydana romanya vizesi getirilen müracaat formunda verilen eğik adresinize Romanya Konsolosluğu tarafından termin ruzü ve saati verilmektedir.

Bu form; Romanya Konsolosluğu’na Romanya vize kafavurusu yaratıcı adayların tanınması, kişisel, çığırî ve bildirişim bilgilerinin arşivlenmesi için kullanılır. Romanya vize formu doldururken temelı hususlara dikkat etmeniz gerekmektedir.

Romanya’evet gezi eylemek kucakin müstelzim evraklar beyninde bir de ara sınav talepçesi dünya almaktadır. Bu dilekçe resmi bir evrak evetğu muhtevain kırmı esnasında problem olmaması namına istida örneğinden yarar sağlamlanmaktadır.

Romanya’ya araba ile gidilecekse eğer araba alakadar bütün evraklarıyla baş başa Romanya konsolosluğuna sunulması gerekmektedir. Başvuru sonucunda vizeniz ulaşım olarak makine olduğu için bu sunulması lüzumlu olabilir hileınacak vize işçiliklemlerinde vizenin sonucu belli olacaktır. Romanya’evet yolculuk planlayanlar şahsi aralıkç gidilecek ise bir kaç konu bulunmaktadır. İlk olarak kullanılan otomobil bir şirket hesabına veya diğer şahsa mukayyetysa Romanya’ya gidecek olan özlük aracı sadece vekalet alarak kullanım hakkı olur ve ve tercüme bile edilmelidir.

Report this wiki page